Milyen a jó párkapcsolat?

jó párkapcsolatÉletünk folyamán mindig a harmóniára, a boldogságra törekszünk. Csak akkor tudunk teljesen egészségesek lenni, ha a testünk egészsége mellett, a lelki egészségünk is teljes.

A lelki egészségünk feltétele pedig felnőtt korban, hogy párkapcsolatunk is harmonikusan működhessen.

De mi kell ahhoz, hogy jó legyen egy párkapcsolat, mitől fogjuk benne magunkat jól érezni? Nézzük meg néhány pontban, hogy mit tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat párunkkal együtt!

1. Értékeljük a másikat

Vegyük észre a másik erőfeszítéseit, amellyel nekünk akar kedveskedni. Legyen az egy apróság, egy kicsi gesztus, de adjuk tudtára, hogy észrevettük és hogy ezért hálásak vagyunk. Ha nem jelzünk az irányába semmit, akkor érdektelenné válhat és legközelebb lehet nem is próbálkozik semmivel.

2. Ne higgyük azt, hogy nekünk mindent szabad

Egy idő után lehet, hogy kényelmesnek érezzük magunkat és többet is megengedünk, mint amit szabadna. Mondván, hogy párunk úgyis mindent eltűr, mindig a rendelkezésünkre áll. Soha ne legyünk önzőek, mert akkor az könnyen a kapcsolatunk rovására mehet.

3. Ne legyünk sülve-főve együtt

Bármilyen is jól hangzik, de a „mézeshetek” után érdemes olyan programokat is beiktatnunk, amikor nem vagyunk együtt. Mindenkinek szüksége van a szabadságra, arra, hogy a másik nélkül is legyen. A külön töltött percek meghálálják magukat.

4. Kezeljük ésszel a konfliktusokat

Óhatatlan, hogy előbb-utóbb össze ne különbözzünk valamin. Nagyon fontos azonban, hogy ezt a konfliktust képesek vagyunk-e higgadtan kezelni, vagy észnél nélkül rontunk a falnak. Hallgassuk meg a másikat is, vegyük figyelembe az ő szempontjait is és hozzuk együtt megoldást a problémákra.

5. Ne felejtsük el, hogy zsák a foltját megtalálja

Ha mindenben különbözünk a párunktól, ha semmi közös pont nincs bennünk, ha mindenről homlokegyenest más gondolunk, akkor hosszú távon nem valószínű, hogy harmonikusan együtt tudunk maradni.

6. A szex fontos szereppel bír

A testi örömök, az élvezetek mindenkinek járnak. Így, ha ez nem működik köztünk, ha nincs meg a kémia, akkor hosszútávon nem tudunk együtt maradni. Épp ezért nem szabad egy-egy kudarc miatt esetleg visszafogni magunkat. Ma már lehetőség van arra, hogy potencianövelő tablettához forduljunk, akár merevedési problémánk van, akár korai magömléstől szenvedünk, akár egyszerűen csak a szexuális teljesítményünket kívánjuk növelni. Ön is bátran élhet a eredeti Kamagra rendelés lehetőségével, ha úgy gondolja, hogy jól jönne egy kis háttértámogatás.

Szólj hozzá!