Felújított Dell laptopok szervizből

felújított laptopok webáruházbólHasznált laptopok új SSD-vel

Világszerte, így Magyarországon is számos szerviz foglalkozik hordozható számítógépek felújításával és újraértékesítésével. Jóvoltukból a néhány éve gyártott, olcsón megvásárolható laptopok között is találhatunk olyat, melynek igen jók a paraméterei. Mondhatni: prémium minőségű. Kiváló az akkumulátora és gyors, nagy SSD-vel rendelkezik. RAM memóriája is új modulokkal bővült. Ezeket az alkatrészeket újólag szerelték a gépekbe, így, akár a drága új üzleti modellek, minden igényt kielégítenek.

Ezzel együtt a felújított laptop vásárlás bonyolult és körültekintést igénylő folyamat. A legjobb típus kiválasztása a megfelelő áron sok utánajárást igényel, ezért érdemes szakmai tanácsadást figyelembe venni. Kezdjük például azzal, hogy megbízható és profi laptop gyártó cég a Dell, amelynek termékei hosszú évek óta megtalálhatók a piacon. Lássunk néhány érdekes modellt. Felújított példányaik budapesti szervizekben megtalálhatók.

Dell XPS 13 – kettő az egyben

Vásárlás előtt meg kell határozni a célt, melyre az új hardvereszközt használni szeretnénk. A mobilitás szinte minden táskaszámítógép esetében fontos. A könnyű hordozhatóság feltétele az alacsony súly és a kis méret + a jó akku. Az XPS 13 értelemszerűen 13 hüvelykes kijelzővel kapható. A hibrid laptop előnye, hogy nemcsak hagyományos noteszgépként használható, hanem táblagép funkcióban is helytállhat. A filmnézéshez „sátor” formára hajtható használt, de felújított gépet 300 eFt alatt szerezheted be új aksival és SSD-bővítéssel.

A laptop hardvere szerényebbnek tűnik a hasonló, hagyományos gépekhez viszonyítva. 1,2GHz Intel Core i5-ös processzort kapott, 8GB RAM-mal és 512GB SSD-vel. Kényelmi szolgáltatásként említhetjük az érintőkijelzőt és a billentyűzetvilágítást. A Dell gépekhez opcionálisan vásárolhatunk tollat is. az Active Pen a kijelzőn való könnyebb munkát biztosítja.

DELL XPS 13 2in1 laptop elsősorban úton lévők számára, üzleti utazásokhoz ideális eszköz.

Olcsó, kis méretű laptop: Dell Inspiron 11 3000:

amely az egyik legjobb választás 2022-ben a feljavított, 3 évnél idősebb gyártmányok közül. Akár 120 eF alatti áron hozzájuthatsz Budapest szervizeiben. A kis laptopba Intel Celeron N3060-as processzort szerelt a gyártó. 2GB memória és 32GB háttértár áll a vásárló rendelkezésére, ami meglehetősen kevés – de ezért is olcsó masina. A leírások szerint azonban remek az audiovizuális teljesítménye.

Laptop infó: a műanyag burkolatú notebookot több színben is megvásárolhatod számos webshop kínálatában, a gyerekek, fiatalok számára ideális választás olcsósága és könnyűsége miatt. Az eMMC tárhelynek köszönhetően gyors és energiatakarékos a gép, nem beszélve az alacsony súlyról. Az eszköz sok előnye közül kiemelhető még a rendkívül hosszú akkumulátor üzemidő. Notebookod képes majdnem 14 órán keresztül működni a beépített áramforrására támaszkodva. Az olcsóságnak persze hátránya is van, a beépített webkamera például mindössze 0,9 megapixeles felbontással rendelkezik, ami a Dell kínálatában nem valami oroszlán.


Számítástechnikai és informatikai szolgáltatás. Hardver javítási munkák, szoftver telepítés, alkatrész webáruház. Ha szeretnél néhány további témáról is olvasni, az alábbiakra keress rá a Google segítségével:

Szólj hozzá!