Laptop alkatrész, tartozék, kiegészítő

Laptop Hardver Fesztivál 2022

laptop alkatrészek: memória, tárhely, akkuBudapesten minden évben megrendezésre kerül a számítástechnikai újdonságokat bemutató Laptop Hardver Fesztivál. A 2022-es évzáró seregszemlén sok érdekességgel ismerkedhetett meg az érdeklődő közönség. Újgenerációs memóriapanelek, hosszú üzemidejű akkumulátorok, miniatűr töltőadapterek… De sok más különlegesség is feltűnt.

Így például A laptop billentyűzet használatának 5 fontos szempontja kiállításon szemléletesen bemutatták a kiállítók a notebook billentyűzet használhatóságának főbb szempontjait. Különös tekintettel voltak azokra, akik egész nap ülő munkát végeznek és a klaviatúra szinte összenőtt a kezükkel. Nagyon nem mindegy, milyen kialakítású ez a tartozék. Ha a laptopunk kiválasztásakor alaposan felmérjük a dizájnt, az akkumulátor élettartamát, akkor legalább ilyen fontos a billentyűzet megfelelőségének a vizsgálata. Bemutatásra került például egy DELL noteszgép, amelyen a klaviatúra betűi a gépelő ujj formájához igazodó, homorúan gömbölyített billentyűkön kaptak elhelyezést.

Látványos installáció mutatta be a FULL VOLT DDR5 8GB memóriakártyákat.

laptop akkumulátor táskaIzgalmas volt a helyszínen rendezett laptop táska divatbemutató is, erről Néhány fontos laptop kiegészítő és tartozék címmel számolt be az egyik legismertebb szakértő ajánló blogjában, hangsúlyozva a következőt. Notebookod, mint hordozható személyi számítógép, hűséges társad a hosszú bel- és külföldi utazásokon, zsúfolt és unalmas összejöveteleken (pártértekezlet a székházban, brrrr). De akár egy forgalmas bevásárlóközpontokban is, amikor leülsz szusszantani egyet. Hű laptopod még az ágyba is elkísér és vég nélkül lejátssza a kedvenc zeneszámaidat. Ezért megérdemel egy divatos táskát. A laptoptáska mint kiegészítő tartozék divatcikk és szükséglet egyszerre. Tartsd biztonságos és kényelmes helyen a készülékedet, például egy zebracsíkos hordtáskában – szól a jótanács.

Egyébként a kiállítás fő tematikája ez volt:

Laptop memória. Tárhely adataid számára

Két fontos pont a prospektusból:

Előbbiről bőven tájékozódhat a linkre kattintva, utóbbihoz ez a tájékoztató leírás tartozik:

Nyaraláskor készülő képek és videók gyorsan túllépnek egy kis merevlemez keretein. Gyorsabban elfogy majd a tárhely, mint gondolnád, és általában ez a legkevésbé alkalmas pillanatban szokott bekövetkezni, s akkor lázasan kutathatod a fölöslegessé vált, törölhető adatokat. Ne számíts arra, hogy felhőben tárolhatod majd az adataidat, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz és mikor nem lesz egy egzotikus tengerparton Wi-Fi hozzáférésed.

Az adatok megszűrése, ill. a takarítás újévi fogadalomként megállja a helyét (nyakunkon a Szilveszter!, de egyelőre inkább szerezz be egy hordozható merevlemezt, hogy felhalmozhasd a gigabájtokat. Ezek a meghajtók elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek egy táskában, eközben nagy a tárolókapacitásuk. Segítségükkel megtarthatod mobilitásod. Egy tipp: titkosítsd a saját biztonságod érdekében.

Egy minőségi fülhallgató is hasznos lehet

Reptéren ragadva vagy autóban várakozás közben alkalom nyílik egy kis szórakozásra. Zene, filmek, játékok és webes böngészés kéznél vannak, de szükséged lesz egy tisztességes fejhallgatóra, hogy a legjobb hangminőségben élvezhesd ezeket, nem zavarva a körülötted levőket.

Mindegy, hogy egy vadiúj laptopod van éppen, vagy kitartasz régi és megbízható gyártmány mellett, biztosítsd számára az elérhető legjobb kiegészítőket, hogy sose hiányozzon a móka a mobil számítástechnikából.


Google kereséshez:

8GB RAM laptop memória | hordozható tárhely, külső winchester | notebook laptop billentyűzet | laptoptáska | alkatrészek és tartozékok | akkumulátor töltő | mobil számítógép szerviz Budapest

“Laptop alkatrész, tartozék, kiegészítő” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!