Milyen a jó párkapcsolat?

jó párkapcsolatÉletünk folyamán mindig a harmóniára, a boldogságra törekszünk. Csak akkor tudunk teljesen egészségesek lenni, ha a testünk egészsége mellett, a lelki egészségünk is teljes.

A lelki egészségünk feltétele pedig felnőtt korban, hogy párkapcsolatunk is harmonikusan működhessen.

De mi kell ahhoz, hogy jó legyen egy párkapcsolat, mitől fogjuk benne magunkat jól érezni? Nézzük meg néhány pontban, hogy mit tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat párunkkal együtt!

Olvass tovább

Laptop karbonlábnyomának csökkentése

Hogyan tudnám csökkenteni a laptopom karbonlábnyomát?

használt laptop karbonlábnyomKörnyezettudatos felhasználók részéről ez a kérdés gyakran felmerülhet. Ha neked is fontosak a fenntarthatósági szempontok, fogadd meg a szakemberek ajánlását, akik szerint laptopod ökológiai lábnyomát több módon is csökkentheted.

Először is válassz olyan laptopot, amelynek gyártása alacsony üvegház-gáz kibocsátású volt, és a termék könnyen javítható vagy újrahasznosítható. Nézz utána az egyes márkák és modellek karbonlábnyomának, ismerd meg az újrahasznosítási lehetőségeit, mielőtt vásárolsz. Kerüld a ragasztott vagy egybeöntött műanyag burkolatokat (például töltőknél gyakori), a ki nem vehető alkatrészeket, kerüld azokat a körülményeket, amelyek nehezítik a javítást és a szétszedést.

Olvass tovább